Bestelwijze

(3 mogelijkheden)                                                                      --> naar de webshop

1. Online via onze nieuwe webshop
vanaf maandag 23 augustus
De voordeligste manier om kaarten te kopen is via onze webshop. Hier kunt u 24 uur per dag kaarten reserveren en betalen met Ideal of creditcard. Dit kan tot 12.00 uur op de dag van uw concert. U ontvangt vervolgens een e-ticket per e-mail. U print deze uit en neemt de print mee als toegangsbewijs.
Servicekosten: € 1,20 per kaart.

2. Telefonisch en aan de kassa van Theater Diligentia
vanaf woensdag 1 september

Vanaf 1 september kunt u reserveren via de bestellijn van Theater Diligentia:
0900 - 4 104 104
  (€ 0,15 per minuut) - dinsdag t/m zaterdag van 16.30-19.30 uur.
Binnen een week na reservering dient u uw telefonisch bestelde kaarten af te halen bij de kassa van Diligentia. Afhandelingskosten: € 1,75 per kaart.

Bij Theater Diligentia kunt u vanaf 1 september ook kaarten kopen aan de kassa (Lange Voorhout 5 te Den Haag). De kassa is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 16.00-19.30 uur. U betaalt dan geen servicekosten.

3. Last minute aan onze festivalkassa
op de dag van uw concert

Indien het concert niet uitverkocht is, kunt u op de dag van het concert zelf vanaf 45 minuten voor aanvang kaarten kopen aan onze festivalkassa. Uitsluitend contante betaling.

Uitzonderingen:

  • Kaarten voor de architectuurfietstocht en het (Klein)Kinderconcert zijn alleen online te bestellen via de webshop van het festival.
  • Kaarten voor de masterclasses kunnen uitsluitend aan de deur van Het Nutshuis worden verkregen.
Bezoekersvoorwaarden
Betaalde kaarten kunnen niet worden geruild of ter restitutie worden aangeboden. Eventuele programmawijzigingen geven geen recht op restitutie; vanzelfsprekend doen wij ons best om het aantal wijzigingen tot een minimum te beperken. Via deze website en onze nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van de meeste actuele informatie.

Share |